söndag 10 maj 2009

Gör om Arbetsförmedlingen | Brännpunkt | SvD

Som vanligt när sossarna kommer med sina nya grepp på arbetsmarknaden så har man lite snälla fina ord om företagande men sen är det bara AMS och Försäkringskassan igen som skall fixas till.

Det finns ingen insikt om att politiker så mycket som möjligt skall låta bli att hindra individen att leda sin egen riktning på sitt liv. Med det menar jag exempelvis att individen kan inte beläggas med så tunga skattebördor för att upprätthålla ett välfärdssystem a´la sossar och vänster så att de inte har möjligheten att börja gå och springa själva. Om staten alltid skall tjäna mer på ditt arbete än du själv, tar inte det lite udden av det roliga med arbetet då?

300 000 egenföretagare och småföretagare leder Sverige mot de rätta jobben 100 gånger bättre än vad de de 349 politiker i riksdagen kan göra , oavsett vilka de är.

Så vad gör livet och företagandet lättare? Det måste bli lättare att tjäna pengar, särskilt de första tusenlapparna som du betalar din hyra och mat med. Varför måste man göra det så svårt att tjäna in dem?

Vänsterns grundläggande problem är att de hela tiden talar om lösningar för ett kollektiv och ställer grupper mot grupper i stället för att se att det finns bara ett kollektiv och det är Sveriges medborgare oavsett ras, färg, religion, kön, ålder sexuell läggning eller fotbollslag…

Individens fri och rättigheter måste sättas i centrum.

RÄTTEN ATT SÖKA SIN EGEN LYCKA! Det är en mänsklig rättighet som aldrig borde få kränkas.

I kampen mellan ideologier så förlorar ALLTID individer.

För övrigt så anser jag att socialism är omänskligt och bör förstöras.

Gör om Arbetsförmedlingen Brännpunkt SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar