torsdag 5 mars 2009

Vi vanliga som sköter oss då??

Visst man bör vara solidarisk, vi ska tänka på dem som har det svårt och vi ska minimera risker bla bla bla bla.

Men är det verkligen så att vi ska böja oss för den minoritet som vill bråka? Ska det gå att få resultat genom att störa, kasta sten eller slåss och bråka?

När det gäller tennisen så har vänsterextrema och andra lyckats att delvis få stopp på matchen mellan Sverige och Israel. I stället för att utnyttja sport till att bygga förståelse så bygger man på konflikten men vänstern drivs ju av konflikter så vad att vänta…

Eller när vi gör inskränkningar i mötesfriheten för att puckon som AFA inte gillar budskapet.

När det gäller serveringstillstånd på krogen, som Sanna Rayman skriver om i dagens SvD, så borde man väl ta hand om dem som bråkar, stävja bråk och inte hindra oss vanliga skötsamma att leva våra liv? Men det är som vanligt.. vi andra ska avstå för att de finns några få som missköter sig.

Några konstfackungar som förstör … låt dem betala!

Varför sätter vi inte ner foten som en förälder mot ett barn och visar att buller och bång inte lönar sig! Det är en principfråga, det är helt enkelt inte så man gör om man är klok och civiliserad.

Om man hotar en tennis match, fler poliser… om man bråkar på fotbollsmatcher… fler poliser... ta bort dem från området för överskådlig tid. Om man hindrar demonstrationer .. fler poliser och ta bort de som bråkar. Dricker man och bråkar på stan… ta bort!

Alla måste ta sitt ansvar för sin situation och sitt handlande. Men som vanligt, vänstern anser att någon annan ska betala och att ansvar ska vara kollektivt, dvs. inget eget ansvar!

Se bara på sossen Jan Emanuel, vilken idiot! Annonsera i taget namn för att maxa sin egen intäkt men vara emot att andra gör det samma. Eller Mona, som inte kan hantera sina egna räkningar, eller sin bil? Men hon ska bestämma hur vi andra ska leva våra liv! Helt obegripligt otroligt, hur kan någon gilla det?

För övrigt anser jag att socialism är omänskligt och cyniskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar