fredag 27 mars 2009

Om och om igen, ansvarsfrågan och andras pengar går igen. Ang: Hennes ande krumbuktade sig under taket | Ledarsidan | SvD

Det här har varit en underbar underhållning, vilken soppa! Soppteater kanske?

När Ibrahim Baylan skulle försvara Wanja i Agenda så öppnade jag en kall öl, lutade mig tillbaka i soffan och njöt av underhållningen.

Jag har aldrig sett ett så dåligt, rent ut sagt puckat, argumenterande som han levererade då. Han försökte på allvar lyfta ansvaret från Wanja (och LO:s avtals ansvarig) och skylla på regeringen. De har ju haft möjligheten att i flera år protestera mot ersättningarna i AMF

Som Maria Abrahamsson också på pekar så gör ju Lars Ohly samma sak, nuvarande regeringen har konstruerat ett system på 2år som tydligen Wanja var tvungen att vika sig för utan protest! Lars Ohly föresten… har Maud ändrat sig för att hon förstått eller av populism? Ja Lars kallar du dig inte längre Kommunist för att du förstått eller av populism?

Vi ser om och om igen hur Sossar aldrig är ansvariga utan offer för något system eller ”kultur”. Det är så pinsamt, antingen har hon inte fattat eller så tar hon inte sitt jobb på allvar. Och Mona Sahlin, VAR ÄR DU? Är det inge kul längre kanske eller “Ska Mona tänka lite på Mona” igen?

Det spelar ingen roll om det är höger eller vänster, direktör eller fackpamp, politiker eller vad som. När man ska hantera andras pengar så är det mycket enklare att dela ut dem. Sossar gör det med skatter, höj dem… skänk bort dem… lätt gjort. Så lät det nog i AMF:s styrelse också.

Det senare bevisar sig redan idag, Sossarna ska höja skatterna för att klara krisen. Det viktiga är INTE att folk skall försörja sig utan att en sosse ska ge dem försörjning.

Rättvisa i alla ära men först skall systemet försvaras, till varje pris, alla MÅSTE med. I kampen om ideologin förlorar alltid individen.

För övrigt anser jag socialism vara omänskligt och cyniskt (bör förstöras).

The S&M Factor

www.fairandbalanced.se

Hennes ande krumbuktade sig under taket | Ledarsidan | SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar