torsdag 23 december 2010

Spela återstående derbyn utan publik | Sportnyheter | SvD

Det här är heeeeeelt sjukt! Hur kan man seriöst tycka att ända lösningen är att spela derbyn för tomma läktare?

Vi svenskar måsta ha spårat ur fullständigt. Här har vi ligister, idioter, sabotörer … ja varför inte miniterrorister som förstör för oss vanliga. Vi som har våra lag stödjer dem står upp för dem, vill att våra barn skall spela i dem. Vi vill gå på matcherna och se dem spela och vinna. Vi kan inte det längre och ökar vi säkerheten så blir det dyrt att gå. Varför ska vi drabbas?

Vi ser ju vilka idioterna är, vi ser vilka som attackerar vanliga, vakter och poliser. Varför tramsa. Ta till våld, tryck ner dem i backen, sug in dem straffa dem sätt dem i fängelse, ge dem böter. De ska ha straff för att de förstör och förstör för många, de ska straffas för att de utsätter massor med vanliga för fara.

Det här har pågått såååå länge och det är tröttsamt att höra allt skitsnack och trams det är bara att sätta dit dem… ordentligt!! Gör vi det konsekvent, varje gång plockar de värsta så kommer problemet att försvinna… om inte annat så sätter vi dem alla i fängelse till slut. Kan dem inte uppföra sig så är det där de hör hemma…. eller i en gruva någon stans.

Bara ingen tycker att spela utan publik är ända lösningen för det är ett får och en mespropps lösning. Jag vill inte släppa mina rättigheter för dessa idioter.

Jag vill se Djurgården spela och Djurgården vill att jag är där… INGEN har rätt att stoppa det!! Det är våra rättigheter som står på spel.

The S&M Factor

 

Spela återstående derbyn utan publik | Sportnyheter | SvD

2 kommentarer:

  1. Så länge inte klubbarna, spelare, ledare och de RIKTIGA supportrarna visar upp en enad front och fördömer idioterna som bråkar kommer det att se ut så här. Man hör alldeles för många mumlande kommentarer om att det är "några individer" och att det "gick över styr". Alla matchbiljetter borde vara personliga, legitimationskrav och de som deltar i ett bråk identifieras via övervakningskameror och ta sitt straff. Avstängning ett år från alla matcher för alla som slåss eller eldar bengaler. Livstids avstängning för dem som startar bråk.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med. Hur svårt kan det vara? Om några startade den typen av bråk i Kungsträdgården så skulle de ju åka dit, eller hur??

    SvaraRadera