söndag 28 december 2008

Stenkastarvänstern våra egna miniterrorister

Aktivister som attackerar butiker, privatpersoner vad tusan är det? Hur länge skall det daltas med dem? Hur länge skall de få kränka en mänsklig rättighet som att få försörja sig? Samhället borde reagera hårdare, mycket hårdare mot den typen av kränkningar oavsett om det är unga från stenkastarvänstern eller om det är äldre från facket och betongvänstern.

Som någon så otroligt korrekt uttryckte det, ” I kampen mellan ideologier så förlorar alltid individer!” Det måste gå att diskutera inom ramen för gemensamt överenskomna regler när man önskar förändring. Eller är det så att arga och bråkiga grupper egentligen inte vill lösa problemen för att dem lever av själva kampen? Om vi ska agera som dem så går vi mot en ordning där alla har någon anledning att slå någon på käften eller i alla fall krossa någons fönster. Dessutom så är jag skeptisk till om de har en ideologi eller djupare tanke över huvudtaget så himla långt kan de inte ha tänkt.

Det borde vara ett brott mot artikeln i konventionen om mänskliga rättigheter om rätten att få försörja sig. Är det inte otroligt allvarligt när mänskliga rättigheter kränks? Hur kan inte det vara av högsta prioritet? Butiker hindras, fordon stoppas, människor attackeras i demonstrationer, huliganer gör det omöjligt att gå på fotboll! Det är människor som hindras leva sina liv som de själva vill leva dem, i samhället legalt och ansvarsfullt.

Jag säger som Israels utrikesminister - ”Nu får det vara nog!”

1 kommentar: